KEURCONSULT

KEURCONSULT is opgericht door Tessa Keur. Zij kan worden omschreven als een nieuwsgierige en communicatief vaardige persoon, integer, altijd enthousiast en vol energie om te leren, te luisteren, om mensen (beter) te leren kennen en bij elkaar te brengen. Zij is op zoek naar uitdaging, verantwoordelijkheid, autonomie en word gedreven door verbeteren, vernieuwen en innoveren. Een prettige werksfeer en open cultuur is daarbij noodzakelijk.

Zij is planmatig, opbouwend kritisch en analytisch ingesteld en streeft ernaar om doelen en resultaten te bereiken op een pragmatische manier. Ze is een echte strateeg, werkt graag vanuit een visie en concrete doelen omdat dit richting geeft aan medewerkers. De weg naar een doel toe vind zij echter minimaal net zo belangrijk.

Zij werkt al ruim 20 jaar op het (strategisch/tactische) snijvlak van ICT en Business in functies als business informatiemanager, strategisch adviseur en lijnmanager/ directeur. Deze functies heeft zij bekleed binnen verschillende sectoren, zoals de financiële sector, overheid, zorg, luchtvaart, non-profit. Haar kracht zit onder andere in het zich snel eigen maken van complexe materie en haar opgebouwde kennis over besturing, organisatie, risico’s en uitvoering van grote ICT projecten/ programma’s met een sterke business component. Zij spreek de taal van bestuurders, beleidsmakers, klanten/gebruikers, leveranciers en ICT specialisten.

Haar werkwijze: think big, act small; work together

 

Bent u geïnteresseerd of hebt u vragen?